Agenda

Gemaakt op donderdag 04 december 2014 Laatst bijgewerkt op woensdag 13 september 2017 Geschreven door Administrator


Agenda Website ELH - 2

   

Nieuw!
In deze agenda staan niet alleen de openingen genoteerd van ons eigen Erfgoedlokaal, maar ook activiteiten en/of evenementen van onze sponsoren en andere historische verenigingen die onze activiteiten ondersteunen.

Voor diegene die graag in de regio wil recreëren zijn er naast het bezoeken van ons Erfgoedlokaal een legio aan mogelijkheden in het Maasland. Kunst en cultuur, evenementen en historische bezienswaardigheden behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is het heerlijk vertoeven in de natuur op een sportieve manier. Heerlijk eten en drinken met eerlijke produkten uit de streek maken het geheel compleet. Er is altijd wel een leuk uitje te vinden in het gebied in en rondom de gemeente Oss.
Door op de onderstaande drie logo's te klikken ziet u de activiteiten die plaatsvinden in de regio.

 

 

 

 

Zijn er activiteiten binnen uw bedrijf en/of vereniging, laat het ons weten en wij zetten uw activiteit op onze agenda!

Traplift sinds 1 juni 2017 is een traplift aanwezig. Onze medewerkers helpen u graag om veilig onze tentoonstelling te bereiken.

Door in de onderstaande agenda-activiteiten met de linkermuisknop op informatieknop te klikken komt u direct op de website van de organisatie die een activiteit op de agenda heeft.

 

  

 

 

 agenda7

Zondag 1 oktober 2017


Het Erfgoedlokaal is vandaag van 11:00 uur tot 15:00 uur voor het laatst geopend met de succesvolle tentoonstelling: Boeren, Burgers & Buitenlui. Voor diegene die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om deze tentoonstelling te bekijken, vandaag de laatste kans.

Voor informatie druk op onderstaande infoknop

  

 

 


 

 

 agenda7

Zondag 12 november 2017

van 10:00 - 17:00 uur

GEOSFEER - Mammoeten, Mineralen en Meer

De jaarlijkse mineralenbeurs van Geo-Oss wordt dit jaar voor de 39e keer gehouden. Met 800-900 bezoekers en zo'n 30 standhopuders is GeoSfeer een van de grootste Geo-beurzen
van Nederland. Geo-Oss richt zich met haar beurs niet alleen op liefhebbers & verzamelaars, maar ook op gezinnen en jeugd.

Het streven is daarbij om de kennis over Geologie, Fossielen en Mineralen toegankelijk te maken voor een breed publiek. 'Enthousiasme' is het sleutelwoord, en GeoSfeer wordt vaak genoemd als een van de levendigste en gezelligste mineralenbeurzen van Nederland.

Naast de Beurs wordt er ook een expositie ingericht. De titel daarvan is Mammoeten, Mineralen en Meer.

 

Ga voor meer informatie over Geo-Oss druk op de onderstaande info button

Locatie:
Dorpshuis De Berchplaets
Sportstraat 3
5351 BZ Berghem (Oss)

Toegangsprijs:
- Volwassenen € 3,50
- Kinderen tot 14 jaar € 1,-
- Donateurs gratis

Rolstoelvriendelijk

Telefoonnummer De Berchplaets: 0412 - 40 46 88

Beurscoördinator: Hans Cremers
Telefoonnummer: 06-10251315

 

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer