Agenda

Gemaakt op donderdag 04 december 2014 Laatst bijgewerkt op zondag 14 juli 2019 Geschreven door Administrator


Agenda Website ELH - 2

   

Nieuw!
In deze agenda staan niet alleen de openingen genoteerd van ons eigen Erfgoedlokaal, maar ook activiteiten en/of evenementen van onze sponsoren en andere historische verenigingen die onze activiteiten ondersteunen.


De gemeente Oss ligt op een unieke plek in het Brabantse landschap. Met de bossen en heidevelden in de Maashorst. En het fraaie landschap langs de Maas met polders, uiterwaarden, slingerende dijken en sfeervolle middeleeuwse stadjes en dorpsgezichten. Daarnaast tref je in de regio gastvrije winkels, gezellige terrassen, leuke musea en eigentijdse restaurants. Ben je op zoek naar natuur en rust? Combineer dan de natuur met de rijke historie van de dorpskernen. Laat je verrassen door een bezoek aan een van de vele Musea die de gemmeente rijk is. Laat je inspireren tijdens een van de vele evenementen. Snuif cultuur op en laat kinderen los zodat ze naar hartelust kunnen spelen.


Er is altijd wel een leuk uitje te vinden in het gebied in en rondom de gemeente Oss.Er is een nieuwe website in het leven geroepen waarop diverse instanties als bibliotheek Oss, de Maasmeanders en derden de handen ineen hebben geslagen en via één kanaal hun activiteiten presenteren. 'Je treft het in Oss' helpt potentiële bezoekers van ver om zo direct te kunnen zien wat Oss en haar omgeving te bieden heeft. Zo kan je snel zien welke evenementen er op de agenda staan.

 

Door op de onderstaande logo te klikken ziet u de activiteiten die plaatsvinden in de regio.

    door op nevenstaand logo te klikken kom je op de toeristische site van Oss en omgeving

 

 Zijn er activiteiten binnen uw bedrijf en/of vereniging, laat het ons weten en wij zetten uw activiteit op onze agenda!

Traplift sinds 1 juni 2017 is een traplift aanwezig. Onze medewerkers helpen u graag om veilig onze tentoonstelling te bereiken.

Door in de onderstaande agenda-activiteiten met de linkermuisknop op informatieknop te klikken komt u direct op de website van de organisatie die een activiteit op de agenda heeft.

 

 

 

 

agenda7

 

Zomer bij d'n Dort 

 

Beste bezoeker van onze website. Voor de komende periode willen wij u graag de activiteiten van café D'n Dort onder de aandacht brengen. De zomer hangt in de lucht en wat worden wij daar vrolijk van!

Wie meer informatie wil hebben over d'n Dort kan op bovenstaande info knop klikken om zo direct op de website te komen.

Blijf je deze maanden RUNDUMHAUSEN en heb je niet altijd zin om te koken?  Kom dan eens een keer lunchen of lekker happen bij ons in de polder. Het terras is in de maanden juli en augustus van woensdag tot en met zaterdag vanaf 11.30 geopend en op zondag zelfs al vanaf 10.30! Naast de Pubfoodgerechten die het gehele jaar op het menu staan, zal je deze maanden ook van onze specialiteitenkaart kunnen gaan genieten!
Wat dacht je van een Rosti Steak Sandwich of een Pasta Gamba Cremoso?
Psssttt.. hierbij serveren wij heerlijke nieuwe wijnen.

Daarbij is, speciaal voor de kids, ieder weekend tijdens de bouwvakvakantie het terras bij de Stube geopend. Bij mooi weer kan er zelfs gespetterd worden, dus volop spelen… enne papa en mama mogen ook mee!

***
Zaterdag 20 juli
High Beer 
Every Hour is a Happy Hour
19.00 – 01.00

Zaterdag 20 juli we beginnen de vakantie meteen goed met onze jaarlijkse Zomer High Beer. Ieder uur zal er een ander speciaal biertje in het zonnetje staan! Voor de niet bierliefhebbers serveren we natuurlijk zoals jullie van ons gewend zijn frisse cocktails.

***
Zondag 28 juli
Wijn – Bier & Spijs
16.00 – 22.00

Deze zondag staat in het teken van perfecte combinaties van wijn en of bier met pubfood gerechten. Wat dacht je van een heerlijke Brand Weizen met gekruid gehakt met kaas omhuld door een Mexicaanse wrap of een Mort Subite Witte Lambic met een frisse Caesar Salat?! Daarnaast worden ook onze nieuwe dinerwijnen in het zonnetje gezet en gekoppeld aan de lekkerste gerechten.

***
Zondag 4 augustus
Viva Fiesta
16.00 – 22.00

Tapas en Sangria een perfecte combinatie die alleen Kenneth Valverde nog completer maakt! Lekkere mediterrane hapjes, zomerse drankjes en Spaanse klanken van live muziek.

***
Zaterdag 10 augustus
Kolder in de Polder; Party @ Dort’s Stube
19.00 – 01.00

Kolder in de Polder, Party bij de Stube; de cocktailbar is geopend! Genieten van de ondergaande zon vanaf je eigen privé strandje met een drankje in je hand en zomerse deuntjes op de achtergrond!

 

 

agenda7

 

Zondag 4 augustus, 8 september, 6 oktober

Vandaag is de tentoonstelling 'Plekken van Plezier' geopend van 11:00 - 15:00 uur. Laat u verrassen en bezoek het Erfgoedlokaal.

In deze tentoonstelling staan genieten en plezier maken in de gemeente (groot) Oss centraal. Het betreft plekken waar mensen vóór hun
plezier en mét plezier naar toe gingen en gaan.Het wemelt in onze regio van locaties van ontspanning en vermaak die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken.
 
 
De nieuwe fietsknooppuntenkaart 2019 van Noord Oost Brabant en Land van Maas en Waal, geeft een schitterend overzicht weer van wat er in dit grote gebied zoal te zien en te beleven valt.
 
In deze tentoonstelling laten we Oss en een aantal van haar kernen op een speciale manier de revue passeren met gebruiksvoorwerpen die enigszins verwant zijn aan een bepaalde locatie, aangevuld met beeld en geluid. Dit alles is zeker de moeite waard om te komen bekijken.
 

Kom ons bezoeken en bekijk niet alleen de tentoonstelling maar geniet ook van de gezelligheid aan de koffietafel. Deze tentoonstelling loopt tot de éérste zondag van oktober dit jaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer