Nieuws

Gemaakt op vrijdag 20 april 2012 Laatst bijgewerkt op donderdag 01 oktober 2020 Geschreven door Administrator

 

Nieuws van het Erfgoedlokaal HarenNieuws

      

In dit deel van onze website willen we de bezoekers graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het Erfgoedlokaal en heemkundige activiteiten in de regio.

Onder de kolom 'Haren in het nieuws' proberen we dagelijkse gebeurtenissen in beeld te brengen die het dorp Haren in het nieuws hebben gebracht. Door de tijd ontstaat een soort tijdlijn van historische gebeurtenissen. Ook worden hier jaarlijks de namen weegegeven van die personen die in een bepaald jaar zijn overleden.

Onder de kolom 'Nieuwsbrieven' kunt u de tien nieuwsbrieven inzien die we uitgegeven hebben tussen 1 jan. 2009 en 10 dec. 2012. Deze nieuwsbrieven geven een beeld van de activiteiten die toen hebben plaatsgevonden. Na de 10e editie zijn we gestopt met deze nieuwsbrieven en zijn we begonnen met het uitgeven van rondleidingen van elke tentoonstelling afzonderlijk. Voor sommige vrienden zijn deze rondleidingen collectors item's geworden.

Op de fietsOnder de kolom 'Activiteiten' geven we de bezoekers inzicht in de activiteiten die het Erfgoedlokaal organiseert voor haar vrienden. Zo kennen we jaarlijks een buitenactiviteit. Samen met een aantal vrienden bezoeken we, als het weer het toelaat, met de fiets een locatie in de regio die een raakvlak heeft met de activiteiten van het Erfgoedlokaal. Zo organiseren we ook lezingen die een heemkundige achtergrond hebben.

Een aantal activiteiten zijn openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. Via deze website houden we u op de hoogte alsmede via de regionale pers.

 

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer