Nieuws

Gemaakt op vrijdag 20 april 2012 Laatst bijgewerkt op woensdag 27 december 2017 Geschreven door Administrator

Nieuws van het Erfgoedlokaal HarenNieuws

                Nieuws uit het dorp Haren

In dit deel van onze website willen we de bezoekers graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen binnen het Erfgoedlokaal.

Wanneer u vriend bent, ontvangt u een aantal keren per jaar onze nieuwsbrief per e-mail of met de post. Deze nieuwsbrief houdt u direct op de hoogte van de ontwikkelingen, nieuwe tentoonstellingen en onze activiteiten enz. binnen het Erfgoedlokaal van Haren.

Onder de kolom “Nieuwsbrieven” vindt u de reeds uitgegeven nieuwsbrieven in een binder in PDF formaat. Nieuwe vrienden kunnen op deze manier de historie van het Erfgoedlokaal vanaf het begin volgen.

Onder de kolom “Nieuws uit Haren” proberen we dagelijkse gebeurtenissen in beeld te brengen die het dorp Haren in het nieuws hebben gebracht. Door de tijd ontstaat een soort tijdlijn van historische gebeurtenissen.

Onder de kolom “Activiteiten” geven we de bezoekers inzicht in de activiteiten die het Erfgoedlokaal organiseert voor haar vrienden. Zo kennen we jaarlijks een buitenactiviteit. Samen met een aantal vrienden bezoeken we, als het weer het toelaat,Op de fiets met de fiets een locatie in de regio die een raakvlak heeft met de activiteiten van het Erfgoedlokaal.

We organiseren ook lezingen die een heemkundige achtergrond hebben.

Een aantal activiteiten zijn openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. Via deze website houden we u op de hoogte alsmede via de regionale pers.

.

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer