Prikbord

Gemaakt op vrijdag 05 februari 2016 Laatst bijgewerkt op vrijdag 01 juli 2016 Geschreven door Administrator

DIGITAAL PRIKBORD Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het digitale prikbord is een ontmoetingspunt binnen het Erfgoedlokaal, waar mensen jong en oud elkaar via de digitale snelweg kunnen ontmoeten, een plek waar vraag & aanbod samenkomen voor bezoekers van het Erfgoedlokaal en Heemkundig geinteresseerden.
Men kan onderling oproepen doen, spullen aanbieden en/of  ruilen, elkaar helpen met presentaties, Heemkundige activiteiten enz.

Ook het geven van een mening of een complimentje mag het prikbord opsieren!

Hoe werkt het?

Indien u iets wilt vragen, aanbieden en/of mededelen, klik dan met de muisknop op het pictogram 'Digitaal Prikbord'. U komt dan in een e-mail omgeving waarin u uw verhaal kunt doen. Deze mail wordt na controle door onze redactie beoordeeld op plaatsing. De berichten moeten wel een Heemkundige en/of historische achtergrond hebben.

Prikkers worden na drie maanden verwijderd. Graag een reactie door op nevenstaan pictogram te klikken als het berichtje eerder verwijderd kan worden!

 

 

 

 

 

Wij bieden u aan:

GEDACHTENISPRENTJES - geschiedenis, vormgeving en functies

Hulsberg Valkenburg, 25-2-2016
Frans Pluijmaekers, geboren 1945 in Schin op Geul, heeft 38 jaar ervaring als uitvaartverzorger bij de DELA in het Limburgse land. Zijn vak is ook zijn passie, zijn hobby getuigt daarvan: hij verzamelde meer dan 600.000 gedachtenisprentjes. Victor Spauwen, geboren 1950 in Eijsden, studeerde psychologie in Nijmegen. Hij geeft les aan de Fontys Hogeschool 'Theologie en Levensbeschouwing' in Sittard. De ervaring van beide personen heeft ertoe bijgedragen om in 2014 een boek te schrijven over de geschiedenis van “Gedachtenisprentjes”.

Men kan dit ingebonden, fraai geïllustreerde boek voor € 29,95 bestellen excl. verzendkosten door op het bovenstaande pictogram 'Digitaal Prikbord' te klikken en ons een verzoek tot bestellen te sturen onder duidelijke vermelding van uw NAW- gegevens. Wij nemen daarop contact met u op voor verdere afhandeling.

Dit boek heeft een afmeting van 175 x 235 mm, is voorzien van een harde kaft, ingebonden, 208 pagina's. Vele illustraties in zwart/wit en enkele in kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer