Weblinks

Gemaakt op maandag 21 mei 2012 Laatst bijgewerkt op dinsdag 04 maart 2014 Geschreven door Administrator

Weblink 1

Weblink 2

 

 

                       

 Erfgoedlokaal Haren ons dorp (E.L.H.) biedt haar bezoekers via deze website de nodige Heemkundige (regionale) informatie. Dankzij de moderne multimediale technieken kunnen wij op een véél breder gebied Heemkundige informatie verzorgen, waaronder:
 

  • Archeologie
  • Lokale en regionale geschiedenis
  • Stamboomonderzoek (genealogie)
  • Archiefonderzoek
  • Kadasteronderzoek
  • Flora en fauna
  • Dialecten
  • Volkscultuur (tradities)
  • ....


Deze extra informatie kunnen wij u aanbieden via een weblink ofwel hyperlink. Via deze link geven we een referentie die verwijst naar andere informatiebronnen binnen hetzelfde systeem. We maken dan simpelweg een koppeling naar een locatie op het internet naar een andere aanbieder van informatie.

Om deze koppeling te kunnen en/of mogen gebruiken is vooraf toestemming gevraagd aan de beheerder van de te linken website. Deze sites zijn op de door ons gestelde criterium gecontroleerd en verantwoord veilig bevonden.
Daarmee is E.L.H. geautoriseerd de sites veilig aan haar bezoekers door te linken.

Indien u een hyperlink uit ons aanbod activeert, verlaat u de E.L.H. website. Wij kunnen verder niet instaan voor de inhoud en het functioneren van de door u uitgezochte hyperlink. De kwaliteit van aangeboden producten of diensten, vallen niet onder de verantwoordelijkheid van E.L.H. (zie disclaimer).

In de toekomst zullen wij ons aanbod alleen maar uitbreiden. Indien u als bezoeker een interessante site heeft en/of kent, laat het ons weten via ons gastenboek, of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Wij zullen dan onderzoeken of dat we deze site middels een hyperlink zullen aanbieden via de website van E.L.H.

Wij wensen u veel plezier tijdens de zoektocht door heemland.

Logo BHIC CMYK


Het Brabants Historisch Informatie Centrum
(BHIC) bhic instellingis per 1 januari 2005 ontstaan uit een fusie tussen het streekarchief Brabant-Noordoost, het streekarchief Langs Aa en Dommel en het Rijksarchief in Noord-Brabant. Daarmee beheert het BHIC naast de rijks- en provinciale archieven van Noord-Brabant ook de archieven en collecties van ruim 80 (voormalige) gemeenten en waterschappen in het noordoostelijk deel van de provincie.

Dat zijn vele tonnen aan historisch papier en perkament. Het BHIC mag zich daarom met recht de bewaarder van de bronnen van Brabant noemen.
Het BHIC wil echter meer zijn dan een pakhuis: de organisatie streeft er naar mensen de historische informatie en de historische beleving te leveren waar ze om vragen, en dat dan snel, betrouwbaar en naar tevredenheid.
Het BHIC is het goede adres voor antwoorden op vragen over de geschiedenis van de provincie Noord-Brabant in het algemeen of over het noordoosten van de provincie in het bijzonder. Of het nu over de middeleeuwen gaat of over gisteren.

(Bron: Thuis in Brabant)

werkgebied BHIC

 

Het Brabants Historisch Informatie Centrum (BHIC)
Zuid-Willemsvaart 2                                                                 
5211 NW
’s-Hertogenbosch

(073) 681 85 00

Voor verdere informatie: druk op de informatieknop          

Infoknop

 

 

       

Copyright (c) - Erfgoedlokaal Haren Ons Dorp 2012 / Disclaimer